marți, 28 octombrie 2014

Cui îi pasă?

Cui îi pasă? Cui ii pasa de ebola? Cui ii pasa de razboiul islamic? Cui ii pasa ca unii mor in fața noastra si altii ii urmeaza? Cui ii pasa ca suntem la sfarsit? Totul e frumos? Hai sa ne distram cat mai mult! Restul, maine nu conteaza ce se intampla... Socotiti si voi, nu e timpul sa facem intrecere?? Concurs - cine spune cea mai buna poantă, cel mai tare banc, cea mai frumoasa poza, postarea cea mai draguta care sa ne uimeasca prietenii, ceva extraordinar sa atragem cat mai multe likuri !!!. Cine nu vrea asta?

Va rog, nu imi mai spuneti vesti rele, vreau sa nu mai vad pustiire si desertaciune, ci vreau sa ma satur cu goana dupa vant, cu vise spulberate si sa ma imbat cu speranta ca maine va fi mai bine... Puteti sa inchideti ochii si sa nu vedeti cati oameni au nevoie de adevar, iar voi le dati paie si fân din...facebook?? Va rog, va implor, lasati dulcegariile, frazele siropoase, declaratiile de dragoste, filmuletele cu animalute inteligente....

Aveti in față o lume care piere, niste prieteni fara Dumnezeu, si niste saraci de ajutat. Nu va mai amagiti trimitandu-va cu poze colorate si ganduri de iubire, cand in inima voastra nu e loc de nici o lacrima pentru cel pacatos si nevoias. Nu va mai jucati ca copiii pe calculator. Unde sunt parintii vostri sa va certe pentru risipirea timpului pierdut? Spune drept : de cand nu ai mai citit Biblia? De cand nu ai mai dat de mancare unei vaduve bolnave? De cand nu ai mai vizitat pe vecinul ce nu are pe nimeni? Ai curaj sa spui ca esti in regulă? Ai curaj sa spui ca e bine ce faci? Ai curaj sa vrei sa te schimbi?

Uite ca am reusit sa iti spun.

Dar cui îi pasă ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.